UNDER CONSTRUCTION

Милион и половина за асфалтиране

Милион и половина за асфалтиране

На 27-ми април ще бъдат отворени офертите на кандидатите в обществената поръчка за ремонт на улици и тротоари.

Прочетете още...

Подменят чучурите на Голямата чешма

Подменят чучурите на Голямата чешма

Поредна подмяна на чучурите на Голямата чешма предприеха от общината. След като месинговите чучури на Голямата чешма бяха откраднати, те бяха подменени с полиетиленови тръби. Те обаче, по никакъв начин не се връзваха с архитектурата на чешмата и от общинско ръководство възложиха на фирма "Самел" да изработи нови чучури. Те са от бронз и вече сe поставят. Монтират се от работници на В и К дружеството. Голямата чешма в Самоков е изградена в мавритански стил от каменни блокове и новите чучури чудесно се вписват в архитектурата на чешмата.

Домашни животни по шосетата

Домашни животни създават предпоставки за катастрофи

Стадо крави, собственост на предприемчив фермер от село Драгушиново, създават предпоставки за възникване на пътно-транспортни произшествия на околовръстен път.

Прочетете още...

Преместиха офиса на СКЦ

Преместиха офиса на СКЦ

  От средата на месец март офисът на Фондация "Социален Консултативен Център" е преместен и вече се намира на ул. "Хан Кубрат" 7 -бившото кафе на БЗНС.

Прочетете още...

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering