UNDER CONSTRUCTION

Ще подменят изпочупените контейнери

Ще подменят изпочупените контейнери

  В момента тече кампанията по събирането на местните данъци и такси. Едно от основните пера, които плащат самоковци е таксата за битови отпадъци. Вероятно това е причината за недоволството на хората при недостатъчни или изпочупени контейнери за смет.

Прочетете още...

Мениджър за един ден

Мениджър за един ден

  Днес под патронажа на финансовия министър Симеон Дянков се проведе инициативата „Мениджър за един ден”. Тя се организира ежегодно и в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, а в замяна получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа, както и вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора.

Прочетете още...

Среща с книгата

Среща с книгата

 Василка Фингарска-библиотекар в Общинска бибилотека "Паисий Хилендарски", запозна децата от 2-те класове на НУ”Станислав Доспевски” с класни ръководители Галя Будинова и Светла Зографска, с инициативата Малкото голямо четене -продължител на проведеното преди две години Голямо четене, което се превърна в своеобразен ренесанс на книгата.

Прочетете още...

Подмяна на уличното осветление

Подмяна на уличното осветление

  Повече от 1000 лампи за три месеца са подменени в уличното осветление на територията на община Самоков.

Прочетете още...

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering