UNDER CONSTRUCTION

Състезание по английски език

"Кой е по-по-най-голям англичанин"

Уникално състезание за проверка на знанията по английски език на четвъртокласници се проведе в училище "Христо Максимов".

Прочетете още...

Изолатор за бездомни кучета

Изолатор за бездомни кучета

Изолатор за бездомни кучета ще се изгражда в Самоков. В бюджет 2011 са предвидени средства за това. Организация по решаване на проблема с бездомните кучета е създадена от няколко години в нашия град, като специално назначен човек залавяше, чрез упояване безстопанствените животни и те престояваха 14 дни в приюта.

Прочетете още...

Започнаха аварийни ремонти

Започнаха аварийни ремонти

Започна аварийното асфалтиране на улици в Самоков. След зимния сезон зейнаха десетки дупки. Една от най-натоварените пътни артерии е улица "Преспа", която минава покрай болницата. От вчера се работи именно по нея.

Електронен дневник

Електронен дневник бе въведен в училище ОУ"Митр. Авксентий Велешки"

 Електронният дневник представлява електронно копие на училищния дневник. Родителите могат лесно да проверяват всички оценки на даден ученик, неговите отсъствия и забележки. За целта потребителят трябва да знае само ЕГН-то на ученика, който иска да намери.

Прочетете още...

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering