Новости в Кабелна ТВ Рила

оценка: / 7
лошотличен 

Logo

Много са новостите, които предлага Кабелна телевизия "Рила" за своите абонати.

От днес всички абонати на фирмата получават персонални карти, които ще ги улесняват при плащането на месечните им такси, както и ще им осигуряват различни привилегии.

Основната услуга, която предлагаме е аналогов пакет с повече от 60 програми, съобразени с интересите на зрителската аудитория - тази услуга не се предлага от никой от останалите телевизионни оператори, тъй като доставката на аналогов сигнал е много сложна и скъпо струваща услуга.

Добавени са и нови програми, към които спада "Каналът Дисни" и в бъдеще и "ТВ+". Като бонус предлагаме и цифров пакет, който ще достигне сто програми.

Интернет, телефон, СОТ , видеонаблюдение - това са допълнителните услуги, които ще осигури фирма "Сателитни системи" за своите абонати.

От днес на касата в ДНА можете да сключвате договори за доставка на високоскоростен интернет, като естествено при ползване на пакетна услуга ще получите съответна отстъпка.Срещу 22 лева месечно получавате интернет "Стандарт" - 6 мегабита международен трафик и 15 мегабита български, а срещу 35 лева получавате интернет "Спринт" - 15 мегабита международен и 40 мегабита български. Пакетна услуга е 32 лева за първия, и съответно 45 за втория, т.е. и в двата случая плащате 4 лева по-малко от таксата за телевизия.

Можете да се възползвате и от опцията "родителски контрол", която може да ограничава достъпа на децата Ви до интернет в определени часове. Важно е да знаете, че вече не работи касата, която се намираше в сградата на "Пеперудите" и че предстои отваряне на нова в кв. "Самоково" за улеснение на нашите абонати, които живеят в този район..

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering