спорт

оценка: / 0
лошотличен 

България завърши на осмо място в мъжката щафета в Руполдинг.

Мъжката щафета на 4х7.5км. даде началото на петият кръг от Световната купа по биатлон.


Красимир Анев, Антон Синапов, Димитър Герджиков и Владимир Илиев завъртяха една наказателна обиколка и използваха общо 7 допълнителни патрона, което им осигури престижното 8-мо място в крайното класиране. С този резултат България спечели доста точки и запазва 10-та позиция в класирането по нации. Победата в състезанието е за Норвегия. Оле Ейнар Бьорндален, Ветле Кристиансен, Хенрик Л'Абе Лунд и Емил Хегле Свендсен направиха само 5 допълнителни изстрела и триумфираха в Руполдинг. Второто място е за отбора на Русия, който беше лидер в по-голямата част от надпреварата. Трети са домакините от Германия.

Баскетболистът на „Рилски спортист” Васил Попов получи повиквателна от треньора на националния отбор на България /до 15 г./ Христо Ценов /ЦСКА/ за предстощия международен турнир в Скопие, Македония. От 10 януари 19 „лъвчета” са на подготовка в столичната зала „Румен Пейчев”, като за участието на „трикольорите” в надпреварата в западната ни съседка в края на седмицата бяха избрани общо 14 подрастващи, между които и нашето момче. Начинанието в македонската столица е част от международен проект за развитие на млади играчи и треньори. Съперници на България в Скопие ще бъдат тимовете на домакините, Румъния и Косово. Васко е вицешампион на България за отминалия сезон с момчетата до 14 г. на „Рилски спортист”. В края на декември, на церемонията по награждаване на спортист № 1 на Самоков, Попов получи поощрителна награда /плакет/ за най-перспективен млад спортист. Ученик е в СУ „Отец Паисий”. Попов ще си партнира по време на турнира в Македония с петима състезатели на ЦСКА, двама на „Левски” и по един на „Академик 17” /Сф/, „БУБА баскетбол”, „Дунав”, „Стар баскет” /Вн/, „Черно море” и „Шампион 2006”.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering