предстоящо

оценка: / 0
лошотличен 

Световeн ден на снега

Утре - 14 януари е Световния ден на снега. Боровец е част от големия снежен празник и ще предложи множество активности и забавления за цялото семейство. За най-малките гости на курорта детският парк “Борокидс” ще бъде безплатен. За всички, които искат да направят своите първи стъпки в зимните спортове, ще бъдат предоставени безплатни уроци по ски и сноуборд за начинаещи през целия ден. Специално за празника, за всички деца от 7 до 13г. включително дневната лифт карта ще бъде 1 лев.


Новата книга на Яна Василева-Цури „Животът е жена” излезе от печат в първите дни след Нова година. Романът е на съвременна тема. „Тази книга е за личния свят на човека, за силата на собствения избор, за куража да живееш живота такъв, какъвто го жадуваш”, пише в предисловие авторката. Яна Василева-Цури е родена в Самоков. Завършила е „Социални дейности и социална педагогика” в ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград. Автор е на стихосбирките „Порив” и „Стихове бе име” и на романа „Неизгубена/Ненамерена”. Има публикации в пресата.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering