спорт

оценка: / 0
лошотличен 

Красимир Анев затвори класирането в топ 30 в спринта за Световната купа в Руполдинг, Германия, на 13 януари.

Самоковецът измина 10-километровата дистанция с време 23.70 мин. – на 1.34 мин. от безапелационен лидер в подреждането през сезона Мартен Фуркад от Франция. Краси бе безгрешен в първата си стрелба, но допусна една грешка при второто си спиране на рубежа, което в крайна сметка му коства още по-добра позиция за преследването на 12.5 км в неделя. Там Анев повтори 30-ата си позиция, като с две грешки на огневия рубеж от общо четирите си спирания изостана на 1.37 мин. от дублиралия успеха си Фуркад. Краси може обаче само да съжалява, че не се нареди в топ 20, откъдето го раздели последният изстрел в последната му четвърта стрелба от позиция “прав”. Съотборникът на Анев Владимир Илиев пък направи изключително преследване и прогресира от 28-о място в началото на надпреварата до 12-ата позиция на финала. В генералното класиране за Световната купа Владимир Илиев е 24-и със 189 точки, а Красимир Анев е 43-и с 98 пункта.


Несполуките на Владимир Зографски в Световната купа по ски скок продължават с пълна сила, след като самоковеца не успя да достигне до участие в официалните стартове на 134-метровата шанца във Висла, Полша. 23-годишният самоковец направи опит от 115 м в квалификацията и с общ сбор от 88.9 т. остана на 51-о място - на точно една позиция зад продължилите напред скачачи. Двойна победа в двете надпревари в събота и неделя, за радост на хилядите привърженици около шанцата, завоюва местния любимец Камил Щох.

Унищожителните 16 тройки на играчи на “Спартак” спряха възхода на “Рилски спортист” в Националната баскетболна лига. Възпитаниците на Людмил Хаджисотиров загубиха дербито в зала “Балканстрой” в Плевен на 13 януари със 77:93 и се лишиха от възможността да се настанят в първата четворка на класирането. Домакините спечелиха и четирите части в мача, като не оставиха съмнения кой от двата отбора заслужава повече успеха. Поражението бе първо за самоковския състав в Града под Панорамата от 1736 дни – от 13 април 2012 г. Най-деен и във втория си мач с екипа на “Рилски” бе Ди Джей Шелтън, завършил двубоя с втори пореден “дабъл-дабъл”, този път дошъл след 26 т. и 10 борби. Келвин Паркър записа 16 пункта, а Йордан Бозов добави 13. Треньорът Людмил Хаджисотиров коментира пред камерата ни причините за загубата в Плевен.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering