спорт

оценка: / 0
лошотличен 

подготовка

Футболният „Рилски спортист” започна подготовка за пролетния полусезон на Югозападната Трета лига.


Група от общо 8 футболисти поднови тренировки под ръководството на помощник-треньора Петър Аджов в залата на клуб „Рилски атлет”. Дотам се стигна след като теренът на ст. „Искър” е буквално затрупан от над половин метър снежна покривка. За съжаление на треньорския щаб, въпреки усилията на управата на лекоатлетическия клуб за подобряване на условията в залата, разликата между температурите в нея и на открито са минимални. Друга група състезатели, съставена основно от футболисти извън Самоков, ще се готви по същото време в столицата със старши треньора Воин Войнов. Вече са ясни точните дати и съперници за 6 от 7-те планирани контролни срещи в подготвителния период. Това са младежките състави на столичните „Локомотов” /28 януари/, „Септември” /2 февруари/, „Левски” /4 февруари/ и „Славия” /15 февруари/, както и представителните мъжки отбори на „Балкан” - Ботевград /8 февруари/ и „Марек” /11 февруари/. Търси се съперник единствено за последната проверка на тима на 18 февруари. Пролетният полусезон в Трета лига стартира на 25 февруари, събота, като в тогавашния 16-и кръг „Рилски” ще гостува на „Пирин” /Разлог/. Очаква се скоро да има повече яснота и около трансферната политика на самоковския тим.

На 23 и 24 януари 2017г. Боровец ще бъде домакин на международното състезание по ски алпийски дисциплини за купа “Бороспорт”. Традиционно в надпреварата се включват над 100 участника от над 10 страни. Програмата предвижда състезания по гигантски слалом за мъже и жени. Стартовете са от 9 ч. на писта „Попангелов” (бивша „Ястребец 2”), а финалите ще бъдат при “Финална къща”. Награждаването на призьорите ще се състои на втория ден след края на състезанието. Състезанието е част от календара на Федерацията по ски. Организатори са Българската федерация по ски и “Бороспорт” АД. Ежегодното състезание е едно от многото събития в календара "Бороспорт" за този сезон, като и тази година са предвидени и множество събития за деца и младежи с цел подпомагане на развитието на бъдещите ски и сноуборд шампиони.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering