проект-резултати

оценка: / 0
лошотличен 

„Английският език в професионалното образование и обучение“

Проект „Английският език в професионалното образование и обучение“ (e-vet) е е финансиран с подкрепата на Европейската комисия, в рамките на програмата „Еразъм+“, Ключова дейност 2, „Стратегически партньорства“ в сферата на Професионалното образование и обучение. Проектът се координира от Министерството по въпросите на ЕС на Република Турция и Център за Европейския съюз „Образование и Младежки програми“ (Турската Национална Агенция).


Реализацията на проекта стартира през 2014 г. и в него участваха училища и институции за професионално обучение от шест държави -Турция, Чехия, Италия, Испания, Гърция и България. Партньор по проекта от България е Центърът за професионално обучение към „ЛОНДОН КОЛИДЖ ДЪБЛИН“. Колежът е създаден преди повече от 10 години, като предлага възможност за обучение по бизнес администрация, мениджмънт, английски език в 12 различни модула. Дипломите са с международно признание. Към него е създаден и център за професионално обучение по десет професии, като за улеснение на потребителите голяма част от обучението може да се проведе и он-лайн. От 2009-та година екипът търси различни възможности за участие в образователни проекти по „Еразъм+“, като до този момент са реализирани повече от 10 такива. Ръководителят на проекта e-vet г-жа Марина Вецева представи неговата идея и цели, както и постигнатите резултати. Проведен беше и кратък workshop, за това как могат се използват продуктите от проекта за обучение и самообучение.  На събитието присъстваха представители на общото и професионалното образование и обучение (учители и ученици), представители на местна власт както и представителие на пазара на труда. Проведоха се много разговори и дискусии свързани с подобряване на качеството на професионалното образование. Участниците споделиха своя опит и проблемите, свързани с обучението по професионалния английски език.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering