бебета - плакети

оценка: / 0
лошотличен 

Връчиха плакети на бебетата родени през 2016 година

По случай Деня на родилната помощ 21 януари в Ритуалната зала на община Самоков бяха връчени плакети с Герба на общината на родените през 2016 г. деца.


Връчването на плакетите се установи като традиция, която продължава вече 13 години. През 2004 г. по инициатива на Демократичния съюз на жените, община Самоков започна да връчва символични знаци на новородените. Избраната дата не е случайна, тъй като 21 януари е Денят на родилната помощ. В началото на годината от името на кмета на община Самоков бяха изпратени писма – покани до всички, станали родители през изминалата година. И тази година над 100 родители се отзоваха, като повечето бяха довели и рожбите си, за да получат плакетите лично. Сред почетните гости на тържеството бяха народния представител Радослав Стойчев, прокуристът на МБАЛ д-р Скелина, завеждащия АГО д-р Спасов и д-р Троева. Кметът Георгиев поздрави присъстващите с Деня на родилната помощ, като подчерта че това тържество винаги е приятно и емоционално изживяване, защото няма по-голямо щастие от раждането на едно дете. „Общинското ръководство на Самоков сме поставили децата сред приоритетите си. Да изградим прекрасни места за отдих, спорт и забавление, да имат добри условия в детските градини и училищата, да направим Самоков едно по-добро и по-сигурно място за живеене. За 2016 година статистиката е положителна и родените са повече. Искам да Ви поздравя и вас за куража, тъй като на всички ни е ясно колко трудно е да се отгледат деца в днешно време. Надявам се повече млади хора да последват примера ви.” – каза в словото си кмета. „Надявам се, че този малък символ ще носи спомен за родния град и в която и точка на света да се намират децата ви, ще знаят, че има място, където са чакани и обичани.”. Специален поздрав към бабите отправиха малките танцьори от ансамбъл „Самоков”. След тържеството зам. кметовете Васил Сайменов, Люба Кленова и Сия Шехтанова и секретарят на общината Ангелина Вангелова връчиха плакетите на новородените и поздравиха родителите с щастливото събитие.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering