Ало, МВР...

оценка: / 0
лошотличен 

досъдебно производство

Около 0.10 часа на 22 януари, в курорта Боровец, криминалисти от РУ- Самоков извършили проверка на 27- годишен софиянец, у когото открили пликче с 6 грама суха зелена тревиста маса- канабис, както и две ръчни мелнички. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая е започнато досъдебно производство.


Криминално проявен самоковец е обвинен в извършването на взломна кражба. На 17 януари жителка на с. Продановци съобщила в полицията за извършена кражба на електрически перфоратор от гараж в имота й. По случая било образувано досъдебно производство. В резултат на оперативните и процесуално- следствени действия, проведени съвместно с криминалисти от областната дирекция, са разкрити авторите на престъпното посегателство- двама криминално проявени и осъждани мъже от Самоков.

Криминално проявен мъж е привлечен като обвиняем след разследване на криминалисти от Самоков. 35- годишният от гр. Неделино е привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление. В хода на образувано в РУ- Самоков досъдебно производство разследващият екип е събрал достатъчно доказателства, че мъжът противозаконно е присвоил и владеел чужда движима вещ- лек автомобил „Сузуки Витара“, собственост на мъж от Самоков. С прокурорско постановление на обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „подписка“ и делото е изпратено в районната прокуратура с мнение за съд.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering