вицешампион

оценка: / 0
лошотличен 

Красимир Анев стана европейски вицешампион.

Отлично представяне на самоковеца Красимир Анев на старта на европейското първенство по биатлон, което се провежда в полския зимен център Дужники Здрой.


Анев завърши на второ място в индивидуалната дисциплина на 20 км с 4 стрелби ( 2 от легнал, две от прав) като стреля отлично и не пропусна мишена, завършвайки 4-те стрелби с 20 от 20.  Анев вървеше уверено към европейската титла, но руснакът Логинов направи невероятно бягане в края на дистанцията от 20 км и изпревари българина с 11,4 секунди като направи 1 грешка в стрелбата. Третото място остана за друг руснак - Слепов. Шестицата се затвори от други трима руснаци - Юри Шопин, Волков и Малишко. Димитър Герджиков е на 24-ото място с две грешки и две допълнителни минути, Владимир Илиев се нареди на 29-о място с 5 грешки, а Антон Синапов е 59-ти с 5 грешки в стрелбата, Михаил Клечеров е на 65-о място с 4 грешки и 4 допълнителни минути. Димитър Парталов остана на 95-о място с 6 грешки и 12 минути изоставане от победителя от 114 биатлонисти.

Самоковецът Георги Околски грабна бронза във втория гигантски слалом за ФИС /Международната федерация по ски/ от надпреварата за купа „Бороспорт”, състоял се на 24 януари на писта „Попангелов”. 18-годишният Георги Околски, състезател на клуб „Боровец”, завърши с общо време от двата манша 2:27 мин. и с изоставане от 2.39 сек. от победителя Йоанис Пройос от Гърция се класира трети. Втори се нареди друг скиор от южната ни съседка – Йоанис Антониу. Общо 35 състезатели се пуснаха в традиционната надпревара в най-стария български зимен курорт, като едва 18 от тях стигнаха финала. Сред преодолелите препятствията по отлично подготвеното трасе бяха още няколко самоковци - Благовест Гамалов от „Чамкория” даде 14-о време, веднага след него се нареди Благовест Герасимов от „Боровец”, а 17-и се класира Иван Кочов от „Рилски скиор”. Леко разместване в сравнение с резултатите от предния ден беляза финалното подреждане при жените. Мария Киркова изпревари Вера Асенова в шампионска битка, а трета за втори път бе Гергана Заднепровска. Единствената самоковка в гиганския слалом при дамите – Ивелина Крумова, завърши на 13-а позиция. В първия старт за купата на 23 януари Околски остана на 3 стотни от третия - Кристиян Ляпев. И тук първи бяха гърците Пройос и Антониу. Най-добре от останалите наши алпийци се представиха Георги Марков от „Чамкория” - 12-и и Владимир Владимиров от „Боровец” - 18-и. В състезанието участваха общо 58 скиори от 10 държави – САЩ, Кипър, Унгария, Босна и Херцеговина, Черна гора, Гърция, Румъния, Сърбия, Македония и България.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering