телефонна измама

оценка: / 0
лошотличен 

80- годишен мъж от с. Драгушиново е предал 34 000 лева на телефонни измамници.

Около 14.40 часа на 24 януари 80- годишен жител на с. Драгушиново съобщил в полицията, че около 11 часа същия ден е станал жертва на телефонна измама. Пострадалият разказал, че на домашния му телефон позвънил непознат мъж, представил се за „Григоров от криминална полиция“, който му заявил, че е набелязан от телефонни измамници, които щели да му вземат парите. Мнимият криминалист убедително уговорил възрастния човек да изтегли от банката всичките си налични спестявания и да му ги предаде. Приемайки чутото на абсолютно доверие пенсионерът изпълнил дадените му указания и предал на непознат мъж сумата от 34 000 лева. По случая в РУ- Самоков е образувано досъдебно производство.


ОДМВР- София за пореден път призовава гражданите да не се поддават на провокации за предоставяне на парични средства във връзка с провеждаща се полицейска операция за залавяне на извършители на престъпления. Ако на телефона си получите обаждане от непознат, който твърди, че е полицейски служител и Ви помоли за съдействие във връзка със задържането на престъпна група, като за целта трябва „само“ да предадете всичките си налични спестявания и златни накити, то спрямо Вас се извършва опит за измама! Полицията не търси съдействие от гражданите по този начин. При получаването на подобно обаждане запазете хладнокръвие, незабавно потърсете контакт с Вашите близки, сигнализирайте на тел. 112 или в най- близкото управление на МВР!

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering