Ало, МВР...

оценка: / 0
лошотличен 

Криминалисти изясняват инцидент със самопрострелял се мъж в село Ковачевци.

Около 17.35 часа на 25 януари в РУ- Самоков се получил сигнал от Филиала за спешна медицинска помощ в града за постъпил мъж с огнестрелна рана в областта на гърдите. Пострадалият бил транспортиран в столична болница.


Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По първоначални данни 41- годишният мъж се е прострелял с ловна пушка, докато опитвал да я изрови от замръзналата пръст в близост до дома си. Ловното оръжие е иззето. Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство. Случаят е докладван в районната прокуратура.

Бързи производства срещу водач без книжка и друг, шофирал под въздействието на наркотични вещества, са образувани в РУ- Самоков. Първият нарушител попаднал в полезрението на униформените вчера около 11.30 часа. При проверката на лек автомобил „Фолксваген Голф“ полицаите констатирали, че 30- годишен мъж от Самоков шофира без Свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние, с влязло в сила наказателно постановление. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство. Вторият нарушител на правилата за движение по пътищата бил установен около 15 часа в курорта Боровец. При проверката на лек автомобил „Фолксваген Голф“ служителите на реда тествали водача за употреба на наркотични и упойващи вещества, при което драг чекът отчел наличие на тетрахидроканабинол. На 31- годишния мъж от Самоков е взета кръвна проба за химичен анализ. Срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление.

Служители на РУ- Самоков установиха извършителка на кражба. Работата по случая започнала след подаден сигнал от жителка на Самоков, че в двора на учебно заведение в града й е бил откраднат мобилният телефон. Полицейските служители провели издивателни и процесуално- следствени действия, в резултат на които разкрили автора на деянието- местна жителка на 27 години, без криминални регистрации до момента. Инкриминираната вещ също е намерена и възстановена на собственичката. Материалите по случая са изпратени в районната прокуратура с мнение за прилагане разпоредба от Наказателния кодекс.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering