Кметът награди ученици от "Кирил и Методий"

оценка: / 1
лошотличен 

Кметът награди ученици от "Кирил и Методий"

Кметът Ангел Николов днес поздрави отбора на учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” станали първенци на национално състезание на тема “Личността и делото на Васил Левски”.

 Кметът Николов посрещна учениците и техния ръководител Рени Малчева в кабинета си. На срещата присъстваха още директорът на училището Георги Панев и гл.експерт "Образование" Снежана Лалева. "Похвално е когато самоковчета се доказват като най-умните и най-способните на национални състезания - каза кметът. Той поздрави и техния ръководител за добре свършената работа. Всяко едно от децата сподели впечатленията и емоциите си от състезаниято. Припомняме, че състезанието се проведе на 25 февруари в Националния исторически музей и беше на тема “Личността и делото на Васил Левски”. В него взе участие отбор шестокласници от ОУ “Св. св. Кирил и Методий в състав: Елица Димитрова /капитан/, Мартин Маринов, Ния Терзийска, Славилена Стоянова и Виктория Гочева . Те бяха подготвени от учителките Рени Малчева и Мариела Павлова. Конкурсът премина на три етапа: исторически знания за Левски; образът му в литературата и изкуството /с написване на кратко есе/; възстановка на важни събития от живота на Апостола. Представянето бе оценено от жури, съставено от известни историци и дейци на литературата и изкуството. След отличното представяне на самоковските ученици те бяха признати за първенци и от журито, и от публиката. Г-жа Лалева пожела на децата да са първенци, първо в своето училище, а след това и навсякъде другаде. Гостите получиха подаръци - набор от музейните издания за самоковската школа и за историята на нашия град, а кметът лично им поднесе малки плакети с герба на общината.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering