Електронен дневник

оценка: / 4
лошотличен 

Електронен дневник бе въведен в училище ОУ"Митр. Авксентий Велешки"

 Електронният дневник представлява електронно копие на училищния дневник. Родителите могат лесно да проверяват всички оценки на даден ученик, неговите отсъствия и забележки. За целта потребителят трябва да знае само ЕГН-то на ученика, който иска да намери.

 За да се получи информацията от училищния дневник е необходим само достъп до интернет. Във века на информационните технологии, това изобщо не е трудно - компютри, лаптопи, мобилни телефони могат да се свързват в глобалната мрежа от целия свят. Всеки родител или ученик може във всеки момент да провери текущите си оценки по всички предмети. Може да се получат данни за общия успех на един клас по всички предмети. За това какво е нивото на един ученик спрямо нивото на съучениците му Електронният дневник може напълно да замести хартиените дневници, ученическите бележници и да се използва за множество допълнителни справки, които улесняват и родители, и учители.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering