Изолатор за бездомни кучета

оценка: / 0
лошотличен 

Изолатор за бездомни кучета

Изолатор за бездомни кучета ще се изгражда в Самоков. В бюджет 2011 са предвидени средства за това. Организация по решаване на проблема с бездомните кучета е създадена от няколко години в нашия град, като специално назначен човек залавяше, чрез упояване безстопанствените животни и те престояваха 14 дни в приюта.

Преди година приютът изгоря и дейността бе преустановена. През тази ще започне изграждането на новия, като ще се предвидят и назначения за персонал на бъдещия изолатор. Предстои да се изготви проект. Ще се търси съдействието на природозащитни организации и ветеринарни лекари за овладяване на популацията, от една страна и от друга за ваксинация и обезпаразитяване. Срокът за справяне с проблема „бездомни кучета”, предвиден в Закона е края на януари 2011. На общините, които не са приключили проектите си, но са предприели действия в тази насока, няма да се налагат глоби.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering