Състезание по английски език

оценка: / 4
лошотличен 

"Кой е по-по-най-голям англичанин"

Уникално състезание за проверка на знанията по английски език на четвъртокласници се проведе в училище "Христо Максимов".

            "Кой е по-по-най голям англичанин" бе организирано от преподавателя по английски език на началния курс Боряна Спасова. В състезанието взеха участие ученици от 4"а" и 4 "б" на училището, разделени в два отбора от по 7 участника - "Инвенчърс" и "Дискавърс". Асистенти бяха ученици от пети клас на училището. Водещите Дани и Анита поставяха задачите и разясняваха регламента. Точки се получаваха за бързина и прецизност в изпълнението на условията. Всяко от тях имаше за цел да провери нивото на знанията по английски език по отношение на лексика и граматика. Състезанието беше изключително оспорвано, но отборът на "Дискавърс" се справяше малко по-добре, което разбира се стана видно и в крайния резултат, те победиха с две точки - 14:12. Интересно и занимателно състезание, което прикова вниманието на всички присъстващи, в публиката също бе много горещо, тъй като и двата отбора имаха сериозни агитки, които ги подкрепяха. Гостите от публиката също бяха включени в своеобразна надпревара. Двете водещи поставяха гатанки и за отговорилите имаше специални награди. Накрая двата отбора бяха включени в играта "Стани богат - Кой иска да бъде милионер" където с общи усилия и правилни отговори на 15-те въпроса / всички в областта на английската лексика и граматаика и от уроците в учебника/ стигнаха до голямата награда - 1 милион долара. Всички участници получиха грамоти и малки награди.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering