Презентация

оценка: / 1
лошотличен 

Презентация на тема "Самоков - минало и настояще"

Ученици от ОУ"Христо Максимов" направиха презентация на тема "Самоков - минало и настояще". Идеята е запланувана от методическото обединение "Хуманитарен профил" като част от множеството мероприятия, посветени на празника на училището.

Учениците са посетили и разгледали експозициите на Градски исторически музей, както и на филиала в село Белчин. Видяли са черквата Св. Петка. Проучили са информацията за археологическите разкопки на Шишманово кале. Всичко научено за историята на Самоков и околностите му е събрано в мултимедийна презентация, която днес бе показана пред по-малките ученици, колеги преподаватели, гости в читалнята на Общинска библиотека. Презентацията обхваща миналото на Самоков, известните живописни и дърворезбарски школи. Обърнат е поглед и към настоящето - курорта Боровец, възможностите за спорт и отдих, язовир Искър, Национален парк "Рила", биологичното разнообразие. Децата са работили под ръководството на преподавателите Павлова, Антонова и Димитров.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering