Втори национален протест

оценка: / 1
лошотличен 

Втори национален протест

 Вторият национален протест срещу високите цени на горивата ще се проведе в неделя, на 27-ми март от 13 до 15 часа. Кметът на Общината Ангел Николов е разрешил провеждането на протестни действия на територията на град Самоков. Уведомително писмо е изпратено и до Районното управление на полицията.

Този път протестът ще се състои в престой и паркиране на автомобили на пътното платно с цел ограничаване на движението, като ще се пропускат само автомобили на специален режим - линейки, пожарни. Ще бъдат блокирани четирите входно-изходни артерии на Самоков - Софийски път след кръговото движение, пътят за Дупница, за Ихтиман и за Боровец. От полицията ни информираха, че са предприети необходимите действия, има съставен план за охрана на обществения ред по време на протеста. Служителите съветват гражданите да не предприемат пътувания в този отрязък от време - от 13 до 15 часа на 27-ми март, да тръгнат по-рано или да отложат пътуването си, за да не се стигне до образуване на задръствания и струпване на много чакащи автомобили. Молят гражданите, които не участват в протеста да не влизат в конфронтация, за да не ескалира напражение и да не се стигне до нарушения на обществения ред. Протестиращите отново ще се съберат на паркинга пред спортната зала, откъдето ще тръгнат за четирите точки на Втория национален протест в Самоков. По предварителна информация се очакват около 200 автомобила и 400 лица.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering