Полицейска хроника

оценка: / 1
лошотличен 

 Поредица от кражби са извършени на територията на общината през изминалата седмица.

От апартамент в блок 11, в квартал "Възраждане", са откраднати настолен компютър, монитор, клавиатура, токолони - информират от полицейското управление. От извършения оглед е установено, че крадците са влезли в жилището през незаключена входна врата. Кражбата е извършена между 14 и 18 часа на 22-ри март.

 

От къща в село Широки дол, след взломяване на катинар на селскостопанска постройка е извършена кражба на акумулатор, електрически трион и други вещи. Метални предмети, проводници, медни домашни съдове са отмъкнати от вили в Щъркелово гнездо, Горни Окол и село Радуил.

Чрез телефон 112 е подаден сигнал от 43-годишен мъж за кражба на стадото му коне, които са били в землището на село Яребковица. Благодарение на предприетите бързи, заградителни, полицейски мероприятия, стадото коне е открито и предадено на собственика им. Работата по случая продължава, за изясняване авторите на дръзкото посегателство.

 

Пиян, 19-годишен младеж от село Злокучане бе задържан от пътните полицаи. Той е шофирал с 2,98 промила алкохол. Същият е управлявал лек автомобил "Шкода Фелиция" и е спрян за проверка на 27-ми март в Самоков. Срещу него е образувано досъдебно производство.

 

Кокаин и марихуана бяха открити в джобовете на 24-годишени от Самоков. Лицето е задържано за 24 часа в полицейското управление, образувано е досъдебно производство и материалите по случая са предадени в Районна прокуратура. Ето и предисторията - На 26-ти към 11,30 часа служители на РУП-Самоков и на Сектор "Противодействие на криминалните престъпления" към СДВР забелязват лице със съмнително поведение в района на Детска градина "Самоково". При извършената проверка полицаите намират в джобовете на мъжа 3 топчета зелена тревиста маса, завити в найлон и едно малко найлоново пликче с бяло прахообразно вещество. Младежът признава, че това са кокаин и марихуана, и което по-късно при направения нарко-тест се потвърждава.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering