Среща с книгата

оценка: / 0
лошотличен 

Среща с книгата

 Василка Фингарска-библиотекар в Общинска бибилотека "Паисий Хилендарски", запозна децата от 2-те класове на НУ”Станислав Доспевски” с класни ръководители Галя Будинова и Светла Зографска, с инициативата Малкото голямо четене -продължител на проведеното преди две години Голямо четене, което се превърна в своеобразен ренесанс на книгата.

   Това стана повод през тази година усилията да бъдат насочени към децата, за да разберат и те, че книгата разкрива тайните на Вселената, дава отговор на всички въпроси, въвежда ни в приказния свят на героите. На 28-ми февруари започна гласуването за любимо четиво и ще продължи до 19-ти юни, когато предложените 400 заглавия ще бъдат редуцирани до 100, в следващия етап до 10, а накрая ще стане ясно коя е най-обичаната и най-четената от българските деца книжка от български или чуждестранен автор. Паралелно с националната инициатива, членовете от Клуба на приятелите на книгата в самоковската библиотека правят допитване до малките читатели, за най-предпочитаното от самоковските деца четиво. Нито един от въпросите на Фингарска за популярни книжки не остана без отговор, дори повечето бяха дадени хорово. Не се затрудниха гостите й и на зададените гатанки. След това започна и същинското Малко голямо четене. Всяко дете, стиснало любимата си книжка в ръка, прочете правилно и изразително избрани моменти от нея.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering