Ще подменят изпочупените контейнери

оценка: / 0
лошотличен 

Ще подменят изпочупените контейнери

  В момента тече кампанията по събирането на местните данъци и такси. Едно от основните пера, които плащат самоковци е таксата за битови отпадъци. Вероятно това е причината за недоволството на хората при недостатъчни или изпочупени контейнери за смет.

 От общинска администрация ни информираха, че специална комисия ще направи оглед на всички съдове за битови отпадъци. Ще се прецени кои имат нужда да бъдат отремонтирани, други ще бъдат подменени с нови. Ще се направи обществена поръчка за доставка на нови контейнери, както и на кошчета за отпадъци, които ще бъдат разпределени из целия град. В момента има 1000 контейнера тип "Бобър" на територията на град Самоков и селата от общината. Освен това все още се използват и около 180 четирикубикови контейнера, но тенденцията е те да бъдат подменени с еднокубикови, тъй като е по-рентабилно от икономическа гледна точка тяхното почистване. Останалите съдове за отпадъци са кофи, които се използват основно в частните домове.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering