Самоковски полицаи задържаха рецидивист

оценка: / 0
лошотличен 

Самоковски полицаи задържаха рецидивист

 Рецидивист е задържан в нощта на 29-ти март от самоковски полицаи след екшън из улиците на града, а съучастникът му е обявен да издирване.

 Около 02.20 ч граждани сигнализирали в полицията, че чули шум от взломяване на междуетажното помещение на жилищния блок на ул. “Цар Борис ІІІ” в Самоков. Незабавно към мястото се отправили два автопатрула, които забелязали двама мъже да бягат между блоковете. След кратко преследване служителите на реда настигнали единия от тях, но той отказал да се почини на подадената команда “Стой! Полиция!” и продължил да бяга, последвали предупредителни изстрели във въздуха, които отново не респектирали беглеца. Наложило се полицаите да стрелят, при което М.Д. /27 г./ бил ранен със стоп-патрон в левия крак. Мъжът бил отведен в самоковската болница, където му е оказана медицинска помощ и е оставен под наблюдение. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Установено е, че крадците разбили най-напред вратата на входа на блока, след което катинара на общото помещение между първия и втория етаж. Двамата били подготвили за изнасяне автокасетофон “JVC”, кабели за подаване на ток за МПС, четири тон-колони, сандък с инструменти и прожектор със закрепен към него петметров кабел, когато били изненадани от полицаите. След освобождаването му от болницата, на рецидивиста ще бъде поискана постоянна мярка за задържане. М.Д. е регистриран многократно за различни престъпления кражби, отвличане, има пет осъдителни присъди, информират от областната дирекция. Криминалисти работят по установяване и задържане на неговия авер. По случая се води дознание. Информирана е Районната прокуратура в Самоков.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering