Преместиха офиса на СКЦ

оценка: / 1
лошотличен 

Преместиха офиса на СКЦ

  От средата на месец март офисът на Фондация "Социален Консултативен Център" е преместен и вече се намира на ул. "Хан Кубрат" 7 -бившото кафе на БЗНС.

Новото помещение, предоставено на Социалния център е общинска собственост. подходящо, тъй като е достъпно за трудноподвижни лица, на комуникативно място, с достатъчна площ, за да се обособи стая за административна работа, кът за консултации и помещение за групови занимания. В продължение на месец клиенти на центъра, работещите в него и доброволци са положили много усилия за освежаване на помещенията, почистване, извършване на козметични ремонтни дейности. Постигнатият краен резултат обаче е повече от задоволителен. Можете да откриете сътрудниците на организацията в новия офис всеки работен ден от 10 до 12 и от 13 до 18 часа. Всеки вторник следобяд от 14 до 16 часа продължава работата на арт - ателието. Телефонът на фондацията остава непроменен. В момента фондацията продължава работата си по тригодишният проект "Безопасни общности", който се очаква да приключи през септември 2012. Целта му е да се създаде работещ модел за бързо реагиране на местно ниво в четири общини, една от които нашата, при опасение или сигнал за злоупотреба с дете, базиран на международните стандарти за закрила на детето и осъществен от всички заинтереосвани страни по места.  

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering