Домашни животни по шосетата

оценка: / 0
лошотличен 

Домашни животни създават предпоставки за катастрофи

Стадо крави, собственост на предприемчив фермер от село Драгушиново, създават предпоставки за възникване на пътно-транспортни произшествия на околовръстен път.

Всяка сутрин стадото крави излизат на паша, поверени на грижите на своите пастири и всяка сутрин бавно и спокойно пресичат околовръсното шосе, за да стигнат до предпочитаните от тях ливади. На излизане от Драгушиново стадото изминава почти километър по шосето, което е част от републиканска пътна мрежа, първо - през моста и продължава като пресича през кръстовището с кръгово движение. Вечер по обратният път стадото се прибира в селото. Така в определени часови пояси, шофьорите са изправени пред две възможности - или ако могат ги заобикалят, ако ли не, спират и изчакват добичетата да благоволят да се помръднат и тогава продължават. Докато се движат по шосето, и преминават в района на кръстовището, създават сериозни предпоставки за инциденти, тъй като трафикът от автомобили и камиони е силно натоварен. В района няма поставени пътни знаци, които да предупреждават шофьорите, че е възможна появата и преминаването на животни през шосето, или пък забранителни такива. Има и още - стадо коне, собственост на същият фермер от Драгушиново, които също в определени часове са участници в пътното движение. За проблема сигнализирахме заместник кмета Васил Сайменов. Той пое ангажимента да се срещне със собственика на животните и да се предприемат съответните мерки, съгласно закона.

Плащане

Вече можете да платите чрез

the logo of easy pay


sexyhub Cucumber Insertion Ex Girlfriend Pussy To Mouth Nongfha Ex Girlfriend 2 My Sister Alone At Work Lily Labeau Chastity Cock Prisoner Cute Tattoo Girl Fingering